SAP BW Online Quiz


Advertisements


Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP BW. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Answer : C

Explanation

To set flat file parameters, you can use transaction RSCUSTV7

Answer : B

Explanation

InfoCubes doesn't contain a key.

InfoCubes contain star schema structure.

Infocube contains refined data and not detailed data.

An InfoCube can contain two or more operational data stores.

Q 3 - In an Operational Data store, how many number of maximum keys an object can have?

A - 8

B - 16

C - 24

D - 32

Answer : B

Q 4 - Which of the following can be used for reporting in SAP BW?

A - BEx Analyzer

B - Lumira

C - BICS

D - BEx query

Answer : A

Explanation

BEx Analyzer is one of reporting environment in SAP BW and is integrated with MS Excel.

Q 5 - In SAP BW, which of the following transaction can be used to display tables in Star schema?

A - DISPLAYSCHEMA

B - VIEWSCHEMA

C - LISTSCHEMA

D - All of the above

Answer : C

Q 6 - An attribute of an InfoObject which is displayed with InfoObject and can't be used on its own is known as?

A - Navigation Attribute

B - Display Attribute

C - Detailed Attribute

D - Key Attribute

Answer : B

Explanation

A display attribute is an attribute of an InfoObject that can be displayed together with InfoObject and cannot be used on its own.

Q 7 - A Virtual Provider can be created to read the data from an external SAP system or from an external non SAP system?

A - True

B - False

Answer : A

Explanation

You can perform reporting on external SAP or non SAP data source using Virtual provider without storing data physically.

Q 8 - Criteria for selecting PSA and IDOC methods transfer data depends on?

A - Load Performance

B - Query Performance

C - Volume of Data

D - Frequency of Data

Answer : C

Q 9 - Virtual Providers only allow read access to data in source system?

A - True

B - False

Answer : A

Q 10 - In order to execute query, which of the following authorization object access is mandate in BW?

A - S_RS_COMP

B - S_RS_ADMWB

C - S_RS_Query

D - None of these

Answer : A

Explanation

S_RS_COMP: this object is very important for reporting and is used for authorization for using different components for query definition.


sap_bw_questions_answers.htm

Advertisements