SAP CRM Online Quiz


Advertisements


Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP CRM. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - In SAP CRM, which of the following component contains Adapter and CRM Middleware to communicate with hand held devices?

A - SAP CRM Server

B - SAP Enterprise Portal

C - SAP Mobile Clients

D - Handheld devices

Answer : A

Explanation

SAP CRM server which has sub components like −

  • CRM Enterprise Functions
  • CRM Middleware
  • Adapters to communicate with hand held devices and internet

Q 2 - Which of the following functions are supported using CRM 7.0 Web Channel?

A - E-Commerce

B - E-Selling

C - Direct Sales

D - Online Shopping

Answer : A

Q 3 - In SAP CRM Web Client Work Area, where do you navigate to to display alerts, business transactions and alerts that are assigned or pending to user?

A - Home

B - Work List

C - Email inbox and calendar

D - Header

Answer : B

Explanation

Work list

This is used to display alerts, business transactions and alerts that are assigned or pending to user through which you are logged in. It allows you to navigate to different transactions and applications using work list.

Q 4 - You have to use Planning function that is integrated in account management functions and can be integrated with SAP ECC and BI and reduces the effort to maintain data and increase data accuracy?

A - True

B - False

Answer : A

Q 5 - Which of the following application can be used to check the campaign a specific target group is using in CRM?

A - Customer Account Information

B - Marketing Contact Summary

C - Segment Builder

D - All of the above

Answer : B

Q 6 - When a Quotation has been sent, which of the following can be used to take the first feedback from the customer?

A - Lead

B - RFx

C - Activity

D - Opportunity

Answer : C

Explanation

You can monitor the status of quotation by creating an activity. You can enter an activity for a specific time period (Performed in SAP CRM).

Q 7 - In SAP CRM Marketing, you can assign you can assign marketing plans to each other and can also assign marketing plans to a campaign?

A - True

B - False

Answer : B

Explanation

You can assign marketing plans to each other and campaigns can be assigned to each market plan element but you can’t assign marketing plans to a campaign.

Q 9 - Which of the following is correct about Service Request?

A - Only IC roles

B - Print/Print Preview

C - Display Object Relationship

D - Escalation Management

Answer : A

Q 10 - Which of the following component of Interaction Center can be used to add notes to business transactions?

A - Account Information

B - Scratch Pad

C - Communication Information

D - None of the above

Answer : B

Explanation

Scratch Pad

This is used to add notes to business transactions. Agent can write notes and at any time these notes can be added to business transactions


sap_crm_questions_answers.htm

Advertisements