SAP SD Online Quiz


Advertisements


Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP SD. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 2 - When you create Sales order, which of the following Customer partner function is used to determine the plant?

A - Bill to Party

B - Ship to Party

C - Sold to Party

D - Sales Personnel

Answer : B

Q 4 - Which of the following is a Sales document types in Sales Order processing?

A - Credit Memo

B - Debit Memo

C - Standard Order

D - delivery Returns

E - All of the above

Answer : E

Q 5 - Which of the following can be used to avoid Purchase Order duplication?

A - Using Copy Control

B - Incompletion Procedure

C - Check PO number field

D - All of the above

Answer : C

Q 6 - In SAP system, when customer master is changed, these changes are reflected in which of the following fields?

A - Yes, all the fields to existing orders

B - Yes but only address is copied to existing orders

C - Changes only application to new orders

D - None of these

Answer : B

Q 7 - Post Good Issue PGI is last step in delivery processing and in this goods ownership is moved to the customer and stock is updated as per delivery?

A - True

B - False

Answer : A

Q 8 - A customer buys the product from 2 company codes belongs to a group. How many customer numbers are required?

A - 4

B - 3

C - 2

D - 1

Answer : D

Q 9 - To avoid Post Goods Issue without stock, you can do this by not allowing negative inventory in MM?

A - True

B - False

Answer : A

Q 10 - Which of the following are relevant in determining the item category?

A - Sold-to party master data

B - Ship-to master data

C - Payer master data

D - Bill-to master data

Answer : A


sap_sd_questions_answers.htm

Advertisements