SAP Web Dynpro Online Quiz


Advertisements


Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP Web Dynpro. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - In Web Dynpro application based on MVC model, which of the following is used to ensure the representation of data in a web browser?

A - Model

B - View

C - Controller

D - All of the above

Answer : B

Explanation

Web Dynpro applications are based on MVC model, whereas −

Model

This allows the access to back end data in a Web Dynpro application.

View

This is used to ensure the representation of data in a web browser.

Controller

This is used to control communication between Model and view where it takes input from users and get the processes data from model and displays the data in browser.

Q 2 - In Web Dynpro application, to enable communication between different controllers which of the following can be used?

A - Event

B - Action

C - Data Binding

D - Mapping

Answer : A

Explanation

You can create events to enable communication between controllers. You can allow one controller to trigger events in different controller. All events that you create in component controller they are available in component.

Q 3 - In a Web Dynpro application which of the following is a temporary place to store data in the form of nodes and attributes?

A - View

B - Context

C - Inbound and Outbound plugs

D - UI element

Answer : B

Explanation

Context is a temporary place which stores data in the form of nodes and attributes.

Q 4 - In Web Dynpro ALV, what is the maximum number of rows can be visible at one time?

A - 500

B - 1000

C - 1500

D - 2000

Answer : B

Explanation

Web Dynpro ALV can handle large number of records but it can display maximum of 1000 rows in a screen.

Q 5 - Which of the following represents a right sequence of event trigger in Web Dynpro?

Component Controller

View

Windows

A - 1,2 3

B - 3,2,1

C - 3,1,2

D - 1,3,2

Answer : D

Q 6 - In Web Dynpro application, you can have a view container with more than one view active at a time?

A - No

B - Yes

C - It depends on data binding

D - It depends on component mapping

Answer : A

Explanation

Q 7 - Which of the following settings for handling message in Web Dynpro application allows that if message exists, it will be displayed?

A - Show message component

B - Message is displayed without component

C - Popup window

D - All of the above

Answer : A

Explanation

Show message component −

In this case if message exists, it will be displayed.

Q 8 - In Web Dynpro, which of the following method can be used to query if there are any messages?

A - CLEAR_MESSAGES

B - REPORT_ATTRIBUTE_ERROR_MESSAGE

C - REPORT_ATTRIBUTE_EXCEPTION

D - IS_EMPTY

Answer : D

Explanation

IS_EMPTY

This is used to query if there are any messages

Q 9 - While performing tracing in Web Dynpro application, what is the default tracing level?

A - 1

B - 2

C - 3

D - 4

Answer : A

Explanation

Trace level default level is 1.

Q 10 - Which of the following can be used to analyze the dynamic behavior of your code and can act as an alternative to ICM tracing?

A - Trace Tool

B - HTTP Browser Tracing

C - Logging

D - All of the above

Answer : B

Explanation

This is used to analyze the dynamic behavior of your code. This can be used as an alternative to ICM tracing.

To use browser tracing, you need to install proxy tool on your local system.


sap_web_dynpro_questions_answers.htm

Advertisements